Idag kan alle mennesker kalde sig fotografer, eneste krav er, at man har et kamera på sig, og det har man typisk i sin tlf. Hvad gør, at jeg kan skille mig ud fra mængden? – det har jeg tænkt over længe, for der findes et hav af fotografer derude som tilbyder det samme som jeg gør, basalt bare billeder, måske taget med bedre udstyr. Mit ønske er, at vække følelser frem hos dem som kigger på billederne jeg tager, at de kan se der gemmer sig en unik historie bag hver fotosession. Egentligt har jeg altid været glad for at fotografere, men jeg har aldrig gjort så meget ved det pga. manglende udstyr og indsigt i det tekniske. Da Stinne, min kone, skulle til Boston i et halvt år uden mig, fik jeg pludselig en masse tid for mig selv. Jeg besluttede mig for at sætte mig grundigt ind i tingene og investere i det nødvendige udstyr. Idag, er jeg blevet så mange erfaringer rigere. Det vigtigste for mig er, at jeg har fundet min egen stil og elsker at fortælle en historie – og hvis jeg ikke selv kan stå inde for det jeg laver, er det svært at overbevise andre om det. Indtil videre er fotografering kun en lille del af min hverdag og jeg elsker at lave fede og stemningsfulde billeder til de mange skønne mennesker, jeg er så heldig at møde på min foto-vej. Hvorfor betragter jeg det som heldigt – fordi det er en gave at få lov til at beskæftige sig med noget, man brænder for og samtidig gøre andre mennesker glade.

Nu håber jeg selvfølgelig, at billederne taler for sig selv. Jeg vil dog alligevel gerne bruge et par linjer på at fortælle lidt om min tilgang til fotografering.

For mig handler det om de små magiske øjeblikke; dem som pludseligt opstår når man mindst venter det. Derfor vil I ikke opleve, at jeg på dagen beder jer om at smile til kameraet – I vil forhåbentligt næsten ikke bemærke at jeg er der. Kort sagt, jeg går ikke efter de opstillede billeder uden følelser eller stemning, men billeder med autentiske situationer. Derfor foregår min fotografering heller ikke i et studie, da det til tider kan virke klaustrofobisk og begrænsende. Jeg vil meget hellere mødes et sted, som I vælger, i den flotte natur hvor jeg kan udnytte årstidens smukke farver og utallige baggrunde, eller hjemme hos jer selv hvor jeres historie kan fortælles. Min vigtigste prioritet er, at I føler jer trygge i mine hænder – at I tror på jeg befinder mig på de rigtige steder, de rigtige tidspunkter. Det gælder uanset hvilken form for fotografering I booker mig til, om det er bryllups-, familie-, voksen- eller børnefotografering.

An-1