Alle billeder taget af fotografen er beskyttet af ophavsretsloven. Det betyder, at fotografen har alle rettighederne til billederne, og de må ikke kopieres, ændres eller videresælges uden fotografens skriftlige tilladelse. Køber har begrænset brugsret over billederne, hvilket betyder, at køber frit må printe billederne, dele de redigerede billeder på sociale netværkssider, deres egen hjemmeside, blogs osv. Det er ikke tilladt at videresælge eller benytte billederne i kommercielle sammenhænge uden skriftlig tilladelse fra fotografen. Det er ikke tilladt at ændre på de redigerede billeder uden fotografens tilladelse.

Fotografen forbeholder sig retten til at bruge billederne til egen markedsføring.

Billederne leveres efterbehandlede og redigerede som digitale billeder i høj opløsning.

Jeg udleverer ikke råfiler eller uredigerede billeder.

Jeg tilbyder ikke fremkaldelse af billeder – men henviser gerne til forskellige netbutikker. Grunden er, at det i dag er billigt og nemt selv at fremkalde billeder.

Ved bryllupsfotografering afleverer jeg typisk mellem 200 og 500 digitale billeder i højeste opløsning uden vandmærker, afhængigt af den valgte løsning.

Ved familie-, voksen- og børnefotografering afleverer jeg mellem 6 og 35 digitale billeder i højeste opløsning uden vandmærker, afhængigt af den valgte løsning.

Det er ikke påtvunget fotografen at udlevere alle billeder skudt på dagen, hvilke billeder der udleveres til kunden er fotografens egen beslutning.

Der vil være en blanding af s/h-billeder og farvebilleder. Samme eksemplar udleveres ikke i både s/h og farve, da det er fotografens vurdering, hvilke billeder der egner sig bedst til s/h og farve. Fotografen kan ikke påtvinges at ændre sin oprindelige redigering. (Dette er et vigtigt punkt, da det er med til opretholde og sikre en høj kvalitet.)